Hrvatski radio

Radio Rijeka

Jugović napušta Rujevicu? Nova destinacija Daleki istok?

20.12.2015.

14:59

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema neslužbenim informacijama, karijeru će nastaviti na Dalekom istoku, na jednogodišnjoj posudbi u južnokorejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsu. Pridružit će se još jednom bivšem Bijelom, Mislavu Oršiću.

Još se dresovi nisu ni osušili nakon posljednje utakmice sezone, a prijelazni rok na Rujevici u punom je zamahu. Moises je jutro nakon Bijele noći otputovao u Brazil i na Kvarner se neće vraćati. U riječkom su prvoligašu prihvatili ponudu tamošnjeg prvoligaša Palmeirasa. Preostalo je još dogovoriti detalje između igrača i novog kluba.

Rujevicu će najvjerojatnije napustiti i Vedran Jugović. Prema neslužbenim informacijama, karijeru će nastaviti na dalekom istoku, na jednogodišnjoj posudbi u južnokorejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsu. U istom klubu igra i još jedan bivši, istina kratkotrajni stanovnik riječke svlačionice, Mislav Oršić. I Oršić je put Južne Koreje otišao na posudbu. Njegov su ugovor nakon desetomjesečne posudbe početkom ove godine u korejskom prvoligašu i otkupili.

Podsjetimo, Jugović je na Kantridu stigao u veljači 2013. godine iz Osijeka. U protekle dvije sezone bio je jedan od važnijih kotačića Kekove momčadi. Ove jeseni mučili su ga problemi s ozljedama pa je polusezonu zaključio s osjetno smanjenom minutažom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.