Hrvatski radio

Radio Rijeka

Juričić: Blizu smo dogovora s Kramarićem

27.08.2013.

17:48

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas smo započeli razgovore s Kramarićem. Sve ide dobrim tijekom i vjerujem da ćemo do kraja prijelaznog roka završiti pregovore. Blizu smo dogovora, rekao je Juričić

Iako je uzvratni dvoboj play-offa europske lige sa Stuttgartom u klupskom fokusu, mirno nije niti na drugim frontovima. Jučer najavljen zanimljiv dan podno stijena odgođen je za danas. Andrej Kramarić u pratnji se oca i sportskog direktora Bijelih Srećka Juričića pojavio na Kantridi. Razgovor nije dugo potrajao.

Danas smo započeli razgovore s Kramarićem. Sve ide dobrim tijekom i vjerujem da ćemo do kraja prijelaznog roka završiti pregovore. Blizu smo dogovora, kratak je bio Juričić.

Kramarić po izlasku iz Juričićeve kancelarije nije želio davati izjave.

Ništa vam konkretno ne mogu reći. Tu sam i to nije više tajna. Pregovori su u tijeku, moram još malo razmisliti i nadam se da ćemo sve privesti kraju na obostrano zadovoljstvo. Sve će se znati u slijedećih nekoliko dana. Još nisam razriješio niti sve s Dinamom, tu moram obaviti par razgovora. Kao što znate oni su danas u Beču. Samim današnjim dolaskom ovdje pokazao sam da sam zainteresiran za Rijeku, završio je Kramarić.

Nije želio govoriti o pojedinostima pregovora tek je kratko prokomentirao kako za uspješan ishod treba uskladiti sve tri strane u pregovorima. Neslužbeno, jedan od razloga što posao nije zgotovljen danas je i odštetni zahtjev koji su za Kramarićevog budućeg poslodavca izvjesili u Maksimiru. Iznos, zasada barem, nije poznat.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.