Hrvatski radio

Radio Rijeka

Juričić: Blizu smo novih potpisa

05.06.2013.

12:24

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U pregovorima smo s desnim braničem i veznim igračem. Vrlo smo blizu dogovora, rekao je Juričić

U riječkom nogometnom prvoligašu danas je i službeno javnosti predstavljen 25- godišnji napadač Josip Tadić. Tadić je s bijelima pregovarao i prije godinu dana, tada do dogovora nije došlo.

Sretan sam što smo se dogovorili i što ću biti član kluba koji ima jasan cilj i ambiciju, kratak je bio Tadić, izrazivši nadu da će u sezoni pred njim biti više pogodaka i asistencija nego u protekloj.

Ovime smo riješili pitanje napadača. Tadić je igrač koji se uklapa u koncepciju igre našeg trenera, rekao je sportski direktor bijelih Srećko Juričić te znakovito dodao.

U pregovorima smo s desnim braničem i veznim igračem. Vrlo smo blizu dogovora. U ovom poslu nikada se ne zna, ali mislim da mogu reći da smo jako blizu. Imamo domaće i inozemne opcije, rekao je Juričić.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o igračima koji će zasigurno podići kvalitetu momčadi u slijedećoj sezoni. Prema svemu sudeći, vrlo brzo će biti obznanjeno o kome je riječ.

O prvim dojmovima s novim napadačem bijelih razgovarao je Korado Vujnović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.