Hrvatski radio

Radio Rijeka

Juričić: Čolak i Capan su na pragu transfera u Rijeku

08.01.2018.

13:22

Autor: Ivan Ribarić

Filip Dangubić, Srećko Juričić, Filip Bradarić i Sandra Nešić (Foto: Radio Rijeka)

Filip Dangubić, Srećko Juričić, Filip Bradarić i Sandra Nešić (Foto: Radio Rijeka)

Foto: - / -

Elez je najnoviji koji je otišao, mogao bi otići i Maleš, ali saznat ćete sve na vrijeme. Što se tiče dolazaka ovaj tjedan će biti dovršeni transferi Čolaka i Capana, dok o ostalim mogućim dolascima ne bih govorio dok sve ne bude dovršeno, kaže Juričić.

Nogometaši Rijeke započeli su s pripremama za proljetni dio sezone. Tom prigodom pred novinare su izašli sportski direktor Srećko Juričić te igrači Filip Bradarić i Filip Dangubić. Prema očekivanjima najvažnija tema bila je siječanjski prijelazni rok koji je s Rujevice već odnio nekoliko ključnih igrača u zadnjih nekoliko sezona. Najnoviji odlazak je onaj Josipa Eleza koji je prošao liječničke preglede u Hannoveru te zbog tehničke prirode otišao na posudbu u njemačkog prvoligaša. Rijeka će već sada dobiti oko 3 milijuna eura, a Nijemci će zbog tehničkih stvari tek na ljeto učiniti Eleza svojim igračem.

Srećko Juričić vjeruje da će i u narednoj fazi klub imati jaku i konkurentnu momčad.

Nama je cilj ponovno stvoriti momčad koja će biti u vrhu hrvatskog nogometa. Ciljevi su nam ostali isti, jedina razlika je što ćemo to pokušati izvesti s nekim drugim igračima. Elez je najnoviji koji je otišao, mogao bi otići i Maleš, ali saznat ćete sve na vrijeme. Što se tiče dolazaka ovaj tjedan će biti dovršeni transferi Čolaka i Capana, dok o ostalim mogućim dolascima ne bi govorio dok sve ne bude dovršeno, kaže Juričić.

Filip Bradarić, prema svemu sudeći, ostat će član riječke svlačionice ove zime. 

Maksimalno sam koncentriran isključivo na Rijeku i ove pripreme koje su pred nama. Motivacije mi nimalo ne nedostaje, na meni je da mladim igračima i onima koji će nam se pridružiti pomognem na sve moguće načine. U politiku kluba se ne namjeravam miješati, glavom sam samo na terenu i jedva čekam da krenu utakmice, kaže Bradarić.

Povratnik u redove kluba je napadač Filip Dangubić koji je nakon brojnih uspjeha i priznanja u mlađim kategorijama napokon dočekao povratak u prvu ekipu.

Jako mi je drago što sam se vratio u Rijeku. Povratak ovdje je bila moja najveća motivacija dok sam bio po posudbama. Tu sam odrastao i zahvalan sam na pruženoj prilici. Na meni je da se trudim maksimalno i pomognem klubu u ostvarenju budućih ciljeva. Najveća mi je želja zabiti gol za prvu ekipu, to je moj dječački san i nadam se da ću u tome uspjeti, kaže Dangubić.

Poslušajte koje su još promjene u riječkom prvoligašu na pomolu te koje su se već dogodile:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.