Hrvatski radio

Radio Rijeka

Juričić i An. Sharbini: Blizu smo!

16.05.2013.

12:29

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Blizu smo, sve bi se trebalo znati za dan ili dva, rekao je vidno zadovoljni Anas nakon jutrošnjeg razgovora s Juričićem.

Anas Sharbini nakon jutrošnjih razgovora, na korak je od povratka na Kantridu.  

Jutros smo razgovarali. Dogovorili smo se da ćemo se opet naći za dan ili dva. Kako sada stvari stoje jako smo blizu. Razgovarao sam sa sportskim direktorom Srećkom Juričićem i Rankom Buketom. Oni će još razgovarati s predsjednikom, ali ja ne vidim gdje bi mogao nastati problem. Još ove zime sam izrazio želju za povratkom na Kantridu. Novac niti u jednom trenutku nije bio važan. Moja je želja vratiti se u formu, mlad sam i preda mnom je duga karijera. Želim  ponovno igrati nogomet na vrhunskoj razini. Vidio sam da me u klubu žele, ja želim doći na Kantridu i ne vidim problem, kazivao je Anas.

Formalnih zapreka ne bi smjelo biti. Pa tako ni onih oko čistih papira.

To je riješeno. Čim ja stavim potpis na ugovor s Rijekom, klub će taj ugovor poslati FIFI-i i za dva, tri dana je sve riješeno. Mislim da se sada otvorila dobra prilika i za mene i za Rijeku. Klub je sada stabilan, sređen, razgovarao sam s nekim igračima koje poznajem otprije i svi kažu kako je sada na Kantridi sjajna situacija i kako je klub ambiciozan. Znači, ovo je velika prilika i za klub i za mene, rekao je Anas.

Anasove riječi potvrdio je i poslovično suzdržani sportski direktor bijelih Srećko Juričić.

Razgovarali smo jutros i u ovom trenutku mogu samo reći da smo jako blizu konačnog dogovora, kratak je, ali znakovit bio Juričić.

Prijelazni rok još nije niti počeo, a bijela bi svlačionica mogla dobiti veliko pojačanje. Na zadovoljstvo svih navijača Rijeke, poznavajući ambicije čelništva, vjerojatno ne i posljednje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.