Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Dolaskom lidera prvenstva naša želja za pobjedom još više raste

06.03.2018.

16:46

Autor: Ivan Ribarić

Matjaž Kek, Marin Leovac i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Matjaž Kek, Marin Leovac i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Foto: - / -

Prošlo je premalo vremena da bi se nešto bitno promijenilo u najavi ove utakmice. Dolazi nam lider prvenstva, i normalno je da zbog toga raste i naša želja da dođemo do pozitivnog rezultata, ističe Matjaž Kek.

Nogometaši Rijeke nakon pobjede protiv Lokomotive sutra u odgođenoj utakmici dočekuju na Rujevici vodeću momčad prvenstva, zagrebački Dinamo. Iako je još uvijek jako puno upitnika oko mogućnosti ove nove ekipe, trener Bijelih Matjaž Kek vjeruje kako je dolazak Modrih pravi izazov da se vidi koliko trenutno može ova Rijeka.

Prošlo je premalo vremena da bi se nešto bitno promijenilo u najavi ove utakmice. Dolazi nam lider prvenstva, i normalno je da zbog toga raste i naša želja da dođemo do pozitivnog rezultata. Budući da najave kažu kako će teren i vrijeme biti dobri, očekujem kvalitetnu utakmicu. Problema imaju Sluga, Pavičić i Bradarić pa ćemo vidjeti kako će to izgledati do sutra, kaže Kek.

U ime svlačionice, novinarima se obratio Marin Leovac koji se uz Bradarića našao na popisu kandidata za put s reprezentacijom u SAD krajem ožujka.

Vjerujem da nas očekuje teška utakmica. Dolazi nam prva momčad prvenstva, ali želimo nametnuti svoju igru, pokazati zube i doći do pozitivnog rezultata, zaključio je Leovac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.