Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Igra i pristup nude veliki optimizam

16.10.2016.

17:18

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pokazali smo da kada igramo takav nogomet, nikome nije lako protiv nas. Igrači su puni samopouzdanja nakon povratka iz reprezentacija i danas su ponovno odigrali u granicama svojih mogućnosti. Igra i pristup koji donosi puno optimizma, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke novom su pobjedom nastavili svoj pobjednički niz. Na Rujevici je ovoga puta s uvjerljivih 3:0 pao Osijek. Strijelci za Bijele bili su Andrijašević i Gavranović u prvom poluvremenu te Gorgon u nastavku. Nakon utakmice kratak i jasan je bio trener Rijeke Matjaž Kek:

Komplimenti i čestitke igračima na jako odgovornoj igri. Pokazali smo da kada igramo takav nogomet, nikome nije lako protiv nas. Igrači su puni samopouzdanja nakon povratka iz reprezentacija i danas su ponovno odigrali u granicama svojih mogućnosti. Igra i pristup koji donosi puno optimizma, zaključio je Kek.

S druge strane, trener gostiju Zoran Zekić nije imao puno razloga za zadovoljstvo, osim činjenice da je Osijek mogao i teže nastradati.

Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Ako je ova utakmica u početku imala predznak derbija, to sigurno nije bila. Rijeka je bila bolja u svim segmentima igre. Mi smo prema natrag bili takvi kakvi jesmo, prema naprijed nismo niti postojali i moram biti zadovoljan što je završilo samo 3:0, zaključio je Zekić.

Bijeli u idućem kolu ponovno igraju na Rujevici. Iduće nedjelje od 17 sati protivnik je Inter iz Zaprešića.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.