Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Ja sam tu da igračima ne dozvolim da polete

03.08.2018.

20:28

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Drago mi je da smo igrali u ovom "prikladnom" terminu. Vidjelo se pred kraj utakmice kada je bilo podnošljivije za igrati koliko smo bili okomitiji i brži. Vi ste tu da ih dižete u nebesa, ja sam da tu da im ne dozvolim da polete, ističe Kek.

Nogometaši Rijeke uvjerljivom su izvedbom protiv Intera s 4:0 došli do druge pobjede u novoj sezoni. Ključni trenutak bio je ulazak Hebera nakon čega je igra Bijelih dobila na brzini koja je dovela do dva gola Gorgona. Osim Austrijanca zabijali su još Acosty i Heber i tako na najbolji način najavili početak europskih ispita u četvrtak u Norveškoj.

Gostujući trener Samir Toplak nakon uvjerljivog poraza nije imao previše toga za izdvojiti.

Nema se tu ništa pametno za reći nakon četiri gola. Izgledalo je to možda sat vremena simpatično, ali onda kvaliteta više dođe do izražaja i dobiješ dva gola u minuti. Nismo stvorili šansu i moramo se pomiriti s tim da su Lokomotiva i Rijeka trenutno svjetlosnu godinu ispred nas, rekao je Toplak.

Riječki strateg Matjaž Kek bio je zadovoljan efikasnošću momčadi u nastakvu utakmice.

Zaslužena pobjeda u opet sjajnom ambijentu. Kad se pogleda rezultat izgleda možda uvjerljivo, no nije bilo baš tako raskošno tokom čitave utakmice. Drago mi je da smo igrali u ovom "prikladnom" terminu. Vidjelo se pred kraj utakmice kada je bilo podnošljivije za igrati koliko smo bili okomitiji i brži. Vi ste tu da ih dižete u nebesa, ja sam da tu da im ne dozvolim da polete, rekao je Kek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.