Hrvatski radio

Radio Rijeka

16:25 / 05.10.2018.

Autor: Ivan Ribarić

Kek: Moramo biti odlučniji s više koncentracije

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Moramo biti odlučniji, s više koncentracije. Ako poslije tri remija i jednog poraza gubiš vjeru u sebe onda je to problem ako se baviš sportom i apsolutno se ne slažem s igračima. Pokazali smo u dijelovima prijašnjih utakmica kvalitetu, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke u 10. kolu domaćeg prvenstva sutra gostuju u Velikoj Gorici. Bijeli će protiv novog prvoligaša Gorice pokušati prekinuti niz od pet utakmica bez pobjede u prvenstvu. Trener Bijelih Matjaž Kek vjeruje kako je u igračima postoji želje i vjere da se prekine negativna serije i napokon dođe do pobjede.

Gorica je ekipa koja je pokazala da je pravo osvježenje lige, čeka nas izuzetno teška utakmica. Već prva utakmica na Rujevici pokazala je da su kvalitetni, a još su se pojačali. Mi razmišljamo samo o našoj igri i kvaliteti, ulasku u utakmicu i koncentraciji. Vjeruje da ćemo se mi na kraju veseliti pozitivnom rezultatu, kaže Kek te nastavlja:

Moramo biti odlučniji, s više koncentracije. Ako poslije tri remija i jednog poraza gubiš vjeru u sebe onda je to problem ako se baviš sportom i apsolutno se ne slažem s igračima. Pokazali smo u dijelovima prijašnjih utakmica kvalitetu, a onda možda dođe i koja odluka nama u koristili ili barem suci dosude ono što je billo na terenu. A relizacija? Ponekad zabiješ sve, ponekad ti se sve zaustavi. To je pitanje koncentracije, odlučnosti... Velika očekivanja koja su bila dovela su do situacija da si kritičan ili bez kredita poslije neriješenih rezultata. Moja briga je da na igralištu napravim ono za što sam tu, zaključio je Kek.

Što su sve rekli Matjaž Kek i Domagoj Pavičić poslušajte ovdje:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.