Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Možemo žaliti za meč loptom

15.02.2015.

17:24

Autor: Iz Pule Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nula-nula u ovakvoj utakmici ne znači ništa prema ništa. Sadržajna utakmica, na kraju je teren bio dosta težak. Možemo žaliti za meč loptom pred kraj susreta, rekao je Matjaž Kek.

Po teškom terenu Aldo Drosine Rijeka je bila bliža pobjedi od domaće Istre 1961. Međutim, preveliki broj propuštenih prilika u ovakvoj utakmici koštao je Bijele „troboda“.

Nula-nula u ovakvoj utakmici ne znači ništa prema ništa. Sadržajna utakmica, teren je na kraju bio dosta težak. Možemo žaliti za meč loptom pred kraj susreta, Istra je bila opasna iz prekida preko Pamića. U takvoj utakmici ako ne daš gol, više ne možeš ni očekivati. Čestitke Istri na korektnoj utakmici, što me veseli. Mi smo znali da imamo problema, da neki igrači ne mogu izdržati 90 minuta, ali razočaran sam s onima koj su ušli u igru,nisu uspjeli dignuti tempo. Nas sada za tri dana čeka veliki derbi na Kantridi s Hajdukom, rekao je nakon utakmice trener Rijeke Matjaž Kek.

Puljanima je bod protiv Rijeke itekako važan. Igor Pamić od svoje momčadi nije mogao očekivati više.

Čestitam prije svega Matjažu Keku i Rijeci na svemu što su napravili u prvenstvu, ali i u Europi. Nismo se vidjeli uživo nakon svega toga pa sada koristim priliku da im čestitam. Znamo da je Rijeka bolja, to smo znali i prije. Bojao sam se da će teren biti problem,, što je i bio nakon utakmice u srijedu. Nismo danas bili opasni po vrata, ali veseli me što smo prvo poluvrijeme Rijeci dali dvije prilike nakon naših grešaka. Postavljena obrana dobro je fukncionirala. Po prilikama je Rijeka trebala pobijediti, malo nas je poslužila i sreća te smo na kraju uzeli vrijedan bod, zaključio je Pamić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.