Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Navijači će ostaviti srce na tribinama, a igrači na terenu

07.04.2017.

14:00

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na nama je samo izaći van hrabro i odgovorno te razmišljati isključivo o kvaliteti vlastite igre jer do sada je Rijeka uvijek pobjeđivala kvalitetom igre. Bit će teških trenutaka na utakmici, a tada moramo crpiti pozitivnu energiju iz te mase navijača koja će stajati iza nas, kaže Kek.

Dan je do velikog derbija između Rijeke i Dinama na rasprodanoj Rujevici. Uoči posljednjeg treninga Matjaža Keka muče kadrovski problemi. I dok su Vešović i Ristovski zdravi i spremni za nastup, posljednja su dva treninga propustili Bradarić, Maleš i Šofranac.

Posljednjih dana sutrašnji se ogled uspoređuje s onim odigranim u svibnju '99. protiv Osijeka na Kantridi. Modri na Rujeivcu dolaze puni samopouzdanja nakon serije pobjeda ovoga proljeća.

O zamjeni za kažnjenog Zutu, atmosferi na tribinima, Modrom samopouzdanju te još pokojoj zanimljivosti, na današnjoj konferenciji za novinare govorili Matjaž Kek i Mario Gavranović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.