Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Neki igrači su si umislili da su ne znam što

04.05.2018.

20:00

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Ivan Ribarić

Foto: Ivan Ribarić

Foto: - / -

Kada tek u 70. minuti napraviš prvu priliku ne zaslužuješ ništa osim poraza koji je potpuno zaslužen. Očito neki igrači misle da su ne znam što, ja sam kriv što im iz kola u kolo dajem šansu i morat ćemo nešto promijeniti. Ovo nije bilo dostojno dresa kojega nose, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke doživjeli su novi poraz u Kranjčevićevoj. U siromašnoj i ne pretjerano sadržajnoj utakmici Lokomotiva je slavila s minimalnih 1:0 i tako ugasila i posljednje riječke nade u obranu naslova prvaka. Prava je šteta što ranije nije počela kiša budući da su Bijeli nakon 70. minute i ulaska Kvržića zaigrali puno bolje i konkretnije, no nedovoljno i za podjelu bodova.

Kada tek u 70. minuti napraviš prvu priliku ne zaslužuješ ništa osim poraza koji je potpuno zaslužen. Očito neki igrači misle da su ne znam što, ja sam kriv što im iz kola u kolo dajem šansu i morat ćemo nešto promijeniti. Ovo nije bilo dostojno dresa kojega nose. Dovoljno govori činjenica da je Raspopović nezagrijan ušao umjesto ozlijeđenog Leovca i bio naš najbolji igrač. Ponavljam, ja sam odgovoran jer ih ja postavljam. Imamo predsjednika i dva sportska direktora pa ćemo na kraju sezone morati sjesti i donijeti neke odluke, rekao je Kek.

Domaći trener Goran Tomić bio je presretan pobjedom kojom je Lokomotiva stigla do petog mjesta na ljestvici.

Velika pobjeda za nas. Nastavak našeg dobrog niza, organizirani smo u obrani i konkretni u napadu i to donosi rezultat. Stvarno sam jako zadovoljan kako trenutno izgledamo, rekao je Tomić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.