Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Nisam ljut, samo malo razočaran

22.04.2015.

21:19

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nisam ni zadovoljan ni ljut, kad znam kako to sve skupa ide. Malo sam razočaran, bilo je puno ritma i agresije te premalo puštene igre. Kriterij je bio takav kakav je bio, neću se ljutiti ni komentirati. Zadovoljan sam svojim igračima koji su danas pokazali da se mogu nositi s Dinamom, rekao je Matjaž Kek.

Nakon što je njegova momčad ostala  bez finala Kupa poslije dobre partije protiv kvalitetnog Dinama, jasno je da Matjaž Kek nije mogao "pucati od sreće". No, izvedbom svojih igrača bio je zadovoljan.

Čestitam Dinamu na prolazu u finale, a prije svega čestitke mojim igračima koji su odigrali dobru utakmicu. Ostavili su srce na terenu, hvala i publici koja nas je nosila 93 minute, kratko je na početku rekao Kek.

Na pitanje je li zadovoljan ili ljut zbog sudačkog kriterija Marija Zebeca, Kek je odgovorio:  Nisam ljut kad znam kako to sve skupa ide, počeo je trener Bijelih te nastavio: Malo sam razočaran, bilo je puno ritma i agresije te premalo puštene igre. Kriterij je bio takav kakav je bio, neću se ljutiti ni komentirati. Moram jedino pogledati situaciju kod poništenog gola i to je to. Kažem, zadovoljan sam svojim igračima koji su danas pokazali da se mogu nositi s Dinamom, koji je jači i kvalitetniji. Danas se nešto pitalo i Rijeku. Nisam sretan jer nismo pobijedili, ali vratit će se i nama kad-tad, moramo i dalje puno raditi. Igrači su pokazali da zaslužuju i malo veći respekt kada odigraju bolje. Bila je to danas na Kantridi velika, prava utakmica, zaključio je Kek.

S druge strane, Zoran Mamić imao je puno razloga za zadovoljstvo. Dinamo će se boriti za još jedan trofej ove sezone.

Čestitke igračima obje momčadi na dobroj utakmici. Dinamo je nakon dugo vremena imao priliku igrati jednu emotivnu utakmicu. Bilo je tu, jasno, pozitivnog i negativnog naboja. Naravno, uvijek ima onih koji se ljute i onih koji se vesele. Mislim da je Dinamo po prikazanom zaslužio finale. Nismo bili onakvi kao u prošle dvjie utakmice, bili smo fizički prazni i u prvom dijelu odigrali u grču. Drugi dio je bio dosta dobar, u zadnjih 10 minuta smo se nesvjesno povukli. Rijeka je ubacila dosta ofenzivaca prema naprijed, bilo je par opasnih situacija, ali uspjeli smo izdržati, rekao je Mamić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.