Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Osvojili smo 43 boda ove jeseni što nije malo

18.12.2015.

20:33

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prije utakmice se govorilo kako Zagreb ima puno problema i mislilo se da će se oni sami pobijediti. Kad smo vidjeli da to neće biti tako, u nastavku smo podigli ritam i zasluženo dobili utakmicu, rekao je Kek.

Nakon ogleda u Kranjčevićevoj zadovoljan je trener riječke momčadi Matjaž Kek bio rezultatom i konačnim zbrojem bodova po okončanju jesenskog dijela prvenstva.

Imali smo večeras imperativ pobjede. Uspjeli smo u tome i zadovoljan sam. Prije utakmice se govorilo  kako Zagreb ima puno problema i mislilo se da će se oni sami pobijediti. Kad smo vidjeli da to neće biti tako, u nastavku smo podigli ritam i zasluženo dobili utakmicu. Čestitam igračima, bilo je ove jeseni puno dobrih stvari. A kako smo mi u ovoj zemlji uvijek kritični, reći ću, bilo je i loših stvari i mi od toga ne bježimo. Sada nas čeka odmor, a nakon toga moramo puno raditi. Vidjeli smo da mjesta za napredak ima. Osvojili smo 43 boda u polusezoni što nije malo. Ugodni blagdani svima, završio je Kek.

Njegov kolega na domaćoj klupi Dražen Madunović nije odavao dojam nezadovoljstva, porazu i uvjerljivo posljednjem mjestu na tablici unatoč.

U prvom poluvremenu smo uspijevali parirati Rijeci i onemogućiti njihove šanse. U drugom nam je pala koncentracija i primljeni gol slomio je naše nastojanje da utakmicu što duže održimo u egalu. Željeli smo tako Rijeku napraviti nervoznom i pokušati nešto napraviti prema naprijed. Rijeci čestitam na pobjedi, a mi ćemo na proljeće pokušati sustići ekipe ispred nas i očuvati prvoligaški status, rekao je Madunović.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.