Hrvatski radio

Radio Rijeka

19:58 / 14.05.2016.

Autor: Korado Vujnović

Kek: Osvojili smo rekordnih 77 bodova

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Utakmicu su obilježili jedna iskrena ideja prikupljanja novca za vukovarski vodotoranj jer znamo što Vukovar simbolizira u hrvatskoj povijesti, rođendan Armade i oproštaj Ivana Vargića, rekaop je nakon susreta s Istrom Kek.

Nogometaši Rijeke pobjedom su zaključili sezonu. U utakmici bez rezultatskog značaja svladali su Istru.

Čestitam svima u klubu, od ljudi u kancelarijama, trenerima, igračima i navijačima koji su nam pomogli da osvojimo u prvenstvu rekordnih 77 bodova. Igračima želim miran i ugodan odmor. Hvala svima koji su nam kroz ovu tešku i turbulentnu sezonu pomogli. Bila je ovo svečarska utakmica, važno je da smo je dobili. Obilježili su je jedna iskrena ideja prikupljanja novca za vukovarski vodotoranj jer znamo što Vukovar simbolizira u hrvatskoj povijesti, rođendan Armade i oproštaj Ivana Vargića, rekao je trener riječke momčadi Matjaž Kek te na pitanje o mladim igračima, Geraldu, Vizingeru i Reberniku, od kojih su dvojica večeras upisali svoje prve minute, odgovorio:

Ne želim o pojedincima. Ali drago mi je da su odigrali kako su odigrali i na jedan normalan način se predstavili publici i upisali prve minute, završio je Kek.

Njegov kolega na klupi Istre Andrej Panadić žalio je za velikim prigodama njegove momčadi u otvaranju susreta.

Rijeka je definitivno bolja, brža i individualno kvalitetnija momčad. Nama je nedostajalo jako puno igrača, ali moramo biti iskreni. Na početku smo trebali zabiti dva gola. To jednostavno treba utrpati u gol, moraš to zabiti. Većinu prvenstva sreća nas ne prati. Opet smo primili dva gola nakon prekida. Čujem da je prvom prethodilo zaleđe, ali to je stvarno nevažno. Umjesto da vodimo, mi gubimo i onda se ne možemo više vratiti u utakmicu, zaključio je Panadić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.