Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Ova se momčad već puno puta dokazala

11.05.2017.

13:59

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hajduk hrabro najavljuje svoj dolazak na Rujevicu. To nas mora dodatno motivirati. Igramo proitv dobre, posložene i standardizirane ekipe, a to se vidi i u njihovim rezultatima. Ali ova momčad se već puno puta dokazala i privilegija mi je voditi najbolje igrače u HNL-u, rekao je KeK.

Dva su dana ostala do 131. Jadranskog derbija između Rijeke i Hajduka. U borbi za naslov, susret je to velikog uloga za riječku momčad. Malo u ovom trenutku znači niz od 18 utakmica u kojima Splićani nisu slavili, na Rujevicu dolaze u uzletu forme nakon pet uzastopnih prvenstvenih pobjeda. Rujevica je odavno rasprodana, činjenica koja veseli sve u domaćoj svlačionici. Igrat će se u atmosferi dostojnoj velike utakmice.

Prema Kekovim riječima za sastav ne konkurira kažnjeni Andrijašević, a zbog ozljede pod znakom je pitanja nastup Alexandera Gorgona

O derbiju, kadrovskim rješenjima, proslavi 30. Armadinog rođenadana, na uobičajenoj konferenciji za novinare govorili su Matjaž Kek i Marko Vešović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.