Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Pavličić ispada smiješan i sa svojim opravdanjima iskače iz paštete

29.11.2016.

18:18

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Žalosno mi je da onaj koji dijeli pravdu i koji odlučuje po medijima dijeli moralne nauke i istrčava u svakom trenutku. Ispada smiješan! Od pet članova Komisije samo su se tri jedva skupili, a onaj glavni je bio trener u Dinamu u mlađim kategorijama, rekao je Kek.

Lakše od očekivanog svladali su nogometaši Rijeke Lokomotivu s 3:1 i plasirali se u svoje deseto polufinale Kupa. 

Cilj je ostvaren, plasirali smo se u polufinale i to je najvažnije. Ovaj nas je teren iscrpio, vidi se da smo malo roviti. Dali smo golove u pravim momentima i rutinirano utakmicu priveli kraju, kratak je bio trener Bijelih Matjaž Kek u uvodu. 

Travnjak je u posljednjoj minuti prvog dijela napustio Matei. Riječ je bila o ozljedi.

Uhvatio ga je grč. Možda nije kritično. Sutra ćemo vidjeti o čemu se radi, odgovori je Kek.

I kada se činilo da će to biti još jedna kratka i suhoparna konferencija za novinare, upitan da prokomentira odluku Komisije za žalbe HNS-a i potvrdu kazne Franku Andrijaševiću, iz Keka je proključalo.

A što da komentiram?! Žalosno mi je da onaj koji dijeli pravdu i koji odlučuje, po medijima dijeli moralne nauke i istrčava u svakom trenutku. Ispada smiješan! Nema novina ili televizije na kojoj nije opravdavao svoje odluke. Pa gdje to na svijetu ima?! Još sam danas u jednom mediju pročitao sarkastičnu primjedbu da klub sad treba Andrijaševića kazniti. Ovo još u životu nisam vidio, da u svim medijima opravdavaš ono što si napravio. Ustrajat ću da se igrači ponašaju korektno, ali što je previše je previše. Uvjeren sam da ni najvatreniji navijač Dinama ne bi Andrijaševića kaznio s tri utakmice neigranja. Još samo nedostajej da počne iskakati iz paštete i frižidera. A ovo igralište! Pa ni travu nisu pokosili, i zato nemojmo više moralizirati i dijeliti lekcije. Od pet članova Komisije samo su se tri jedva skupili, a onaj glavni je bio trener u Dinamu u mlađim kategorijama, rekao je Kek i ustao te u prolazu dodao:

Baš se veselim Maksimiru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.