Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Slaven dolazi ohrabren našim izdanjem u četvrtak

18.07.2015.

12:42

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mi smo odradili jučer kvalitetan razgovor s predsjednikom. Neki ste očekivali da će se sada rezati, objesiti nekoga, da će se potjerati trenera, a ja mislim da je poraz sastavni dio nogometa, rekao je Kek.

Uoči sutrašnjeg ogleda sa Slaven Belupom, na uobičajenoj konferenciji za novinare uoči utakmica, prema očekivanju govora je bilo i o Euro ogledu s Aberdeenom. Još je jednom trener riječke momčadi Matjaž Kek "prošao" sraz sa Škotima, prisjetio se onih koji su ovo "jedvali dočekali", onih koji su napustili stadion ranije i zahvalio se onima koji su podržali momčad do samoga kraja, onih koji nakon utakmice sve znaju, novinara koji postavljaju sarkastična pitanja i, naravno, sutrašnje utakmice. Izrazio je trener Riječana još jednom vjeru u ovu momčad, dodao kako su mišljenja kako igrači razmišljaju o transferima površne ocjene stanja, te pojasnio konzekvence koje je najavio u četvrtak poslije utakmice.

Poslušajte što su Kek i napadač Bijelih Bekim Balaj rekli na današnjoj konferenciji za novinare.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.