Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: U glavi mi je samo bijela boja

04.06.2013.

19:46

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Godi mi poziv Maribora, ali meni je u glavi samo bijela boja, rekao je Kek.

Darko Milanič nije više trener slovenskog prvoligaša Maribora. Vijest koja sigurno na Kvarneru ne bi pobudila pozornost niti zabrinutost riječkih navijača, da sportski direktor Viola Zlatko Zahovič kao prvog kandidata za upražnjenu klupu ne vidi trenera bijelih Matjaža Keka. Keka, koji se trenutno odmara u Mariboru, novosti iz Ljudskog vrta nisu uznemirile.

Godi mi poziv Maribora, to je veliki klub i to je moj klub. Ali, u mojoj je glavi samo bijela boja i razmišljam isključivo o onome što me čeka na Kantridi. I nije tu riječ o ugovoru koji imam s Rijekom. Mene uz Kantridu vežu riječ i ruka koju sam dao predsjedniku Miškoviću, dopredsjedniku Šćulcu i sportskom direktoru Juričiću, kratko je, jasno i bez zadrške odgovorio Kek.

Zahovičevo insistiranje da aktualnog šefa struke riječkog prvoligaša vrati na klupu aktualnog slovenskog prvaka, logičan je slijed. Ostavio je Kek, kao trener Maribora i izbornik reprezentacije, dubok trag. Isto tako, rezultat za kratko vrijeme ostvaren na Kantridi u Deželi nije prošao nezapaženo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.