Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: U prvom poluvremenu nismo napravili ništa

04.12.2015.

20:35

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U prvom poluvremenu nismo ništa napravili. U nastavku smo morali iskoristiti ta dva izlaska pred njihov gol. Znali smo da tu neće biti puno prilika i tada ovakve prilike moraju se rješavati individualnom kvalitetom, rekao je Kek.

Ljutita izraza lica izašao je Matjaž Kek pred novinare po okončanju susreta u Zaprešiću. S obzirom na viđeno, razumljivo i logično.

Čestitke Interu. Još se jednom pokazalo kako su za nas neugodna momčad. U prvom poluvremenu nismo ništa napravili. U nastavku smo morali iskoristiti ta dva izlaska pred njihov gol. Znali smo da tu neće biti puno prilika i tada se ovakve prilike moraju rješavati individualnom kvalitetom. U ovakvim utakmicama moraš prilike koje stvoriš realizirati i dobro da na kraju nismo kažnjeni nakon tih silnih ubačaja kojih je bilo pred i u naš kazneni prostor, rekao je Kek.

Početkom nastavka u igru je ušao Mitrović. Zamijenio je Leškovića koji je stradao u završnici prvog dijela nakon sudara glavama s Begićem.

Lešković je slomio nos. Nisam doktor da bih mogao prognozirati koliko će oporavak trajati, ali za sljedeće dvije utakmice otpada, završio je Kek.

Njegov kolega na domaćoj klupi Samir Toplak nije skrivao zadovoljstvo po hodnicima zaprešićkog stadiona.

Kada igraš protiv lidera prvenstva svaki je bod dobar, a ovaj odličan. Najbolje smo parirali Riječanima u susretima ove sezone. U onoj prvoj smo možda imali više prilika, ali večeras smo obranu odigrali odlično, gusto i koncentrirano. Znali smo da će nam večeras biti psihološki lakše igrati jer su oni bili favoriti. Mi moramo ostati na zemlji, dobri smo i nitko nije od nas očekivao da ćemo toliko bodova bježati posljednjem na tablici. I zato je ovo jako lijep bod, u dahu je izgovorio Toplak.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.