Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Utakmica u kojoj se moramo iskupiti za lošu igru protiv Rudeša

16.04.2018.

18:05

Autor: Ivan Ribarić

Matjaž Kek (Foto: Pixsell)

Matjaž Kek (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Pred nama je još jedan regionalni derbi, utakmice koje su uvijek bile neizvjesne, bez obzira koji sastav igrao. Peče nas još uvijek ona prva utakmica u Puli, ali nekad je dobro što utakmice dolaze jako brzo jedna iza druge, pa se odmah može ispraviti ono loše što napravite, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke pripremaju se za sutrašnje gostovanje kod Istre 1961 u Puli. Nakon neugodnog poraza od Rudeša i četiri primljena gola, Bijeli već sutra imaju priliku odgovoriti pobjedom u regionalnom derbiju. Sigurno neće biti suspendiranih Bradarića i Župarića, dok problema s ozljedom ima i Leovac.

Trenera Bijelih Matjaža Keka veseli što nove utakmice dolaze jako brzo, što je prilika za ispraviti neugodan poraz protiv Rudeša. 

Pred nama je još jedan regionalni derbi, utakmice koje su uvijek bile neizvjesne, bez obzira koji sastav igrao. Peče nas još uvijek ona prva utakmica u Puli, ali nekad je dobro što utakmice dolaze jako brzo jedna iza druge, pa se odmah može ispraviti ono loše što napravite. Svjesni smo da nismo bili dobri u Kranjčevićevoj, imamo problema sa suspenzijama igrača, ali idemo na pobjedu, rekao je Kek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.