Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Utakmica u Maksimiru za mene je početak obrane titule

25.05.2017.

14:30

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Maksimiru će nas bodriti četiri ili pet tisuća navijača. Takvo se što ne događa svaki dan i samo lud čovjek to ne bi poštovao i napravio sve da te navijače, ali i sve ljude oko nas napravi sretnima, rekao je Kek

Pred nogometašima Rijeke još je ostala jedna prvenstvena utakmica, ona u Maksimiru protiv Dinama. Nikad brojnije gostovanje riječkih navijača priznanje je Kekovoj momčadi za sve napravljeno ove sezone, ali i obveza u posljednjih 90 minuta ovosezonskog HNL-a. Zasluženo slavlje ostavilo je posljedice na igrački kadar pa je Kek najavio i neke promjene u početnoj postavi. No jedno je sigurno, kapetani Mate Maleš i Andrej Prskalo u subotu će podići pehar namijenjen prvaku pa su dio ovotjednih treninga posvetili vježbanju tog trenutka.

Po povratku momčadi iz Zagreba, na riječkom Korzu momčad će dočekati tisuće navijača. Kek nije želio otkriti hoće li i ovaj put, kao na slavlju nakon Stuttgarta, za plodno iduće četverogodišnje razdoblje zapaliti novu baklju.

O svim tim temama govorili su danas dobro raspoloženi Matjaž Kek i Mate Maleš.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.