Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Važna su ovo tri boda

13.09.2015.

21:33

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Čestitam igračima, došli smo do tri vrijedna boda, a ovdje je uvijek bilo teško doći do bodova, rekao je Kek.

Nakon susreta na uobičajenoj konferenciji za novinare nije bilo nezadovoljnih?! Neobično s obzirom na rezultat.

Mislim da smo zasluženo dobili, bili smo bolji. Mogli smo i ranije riješiti utakmicu, ali teško je igrati u Puli. Teren je uzak i zaista težak za igru. Čestitam igračima, došli smo do tri vrijedna boda, ovdje je uvijek bilo teško doći do bodova. Okrećemo se sada Interu. Večeras smo pokazai organizaciju i sustav te smo znali što hoćemo. Imali smo problema kao i sve momčadi koje daju puno reprezentativaca. Ali trebamo ostati skromni i gledati od utakmice do utakmice, rekao je Matjaž Kek te pojasnio probleme koji su uoči susreta mučili Maleša.

Osjetio je probleme sa zglobom na jutarnjem trčanju. Ali toliko je želio igrati poslije svih nesreća koje su ga zadesile da je stisnuo zube i odigrao. Odigrao utakmicu koja ovoj Rijeci daje pečat jer povukao je ostale suigrače za sobom. Sviđa mi se kako je ekipa reagirala. Samo neka nastave ovako raditi, ide to u dobrom smjeru, zaključio je Kek.

Trener domaćina Igor Pamić, unatoč izrazito blijedoj partiji svoje momčadi, nije imao zamjerki. 

Matjaž je sve rekao. Bili su bolji, rano golom otvorili utakmicu, a mi smo dali koliko možemo. Imaju vrhunsku momčad, vrhunskog trenera i u vrhunskoj su formi. Zasluženo odnose tri boda. Žao mi je što u igri prema naprijed nismo bili opasni. Neka oni koji se razumiju u nogomet procijene zašto je tome tako i zašto je večeras bila tolika razlika. Čestitam svojim igračima jer su dali maksimum. Moramo nastaviti raditi, život ide dalje, u igri je još 81 bod, rekao je Pamić te na upit o skandiranju navijača “Pamiću odlazi” odgovorio.

Ja ću i sutra doći na trening. Svim trenerima u Puli se skandiralo. Zna se tko odlučuje o mojoj sudbini, završio je Pamić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.