Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Vjerujem da nas je visoka pobjeda u kupu vratila u pozitivu

28.09.2018.

17:34

Autor: Ivan Ribarić

Matjaž Kek i Dario Čanađija (Foto: Ivan Ribarić)

Matjaž Kek i Dario Čanađija (Foto: Ivan Ribarić)

Foto: - / -

Vjerujem da nas je utakmica u kupu i visoka pobjeda barem malo podignula u pozitivnom razmišljanju. Dolazi dobro organizirana ekipa dobrih indvidualnih kvaliteta. Uvijek je Belupo, s trenerom koji je već dugo u HNL-u, kvalitetno igrao protiv Rijeke, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke u devetom kolu domaćeg prvenstva u nedjelju na Rujevici dočekuju Slaven Belupo. Nakon visokog slavlja u kupu, pred Bijelima je susret u kojem žele prekinuti niz od četiri utakmice bez pobjede u prvenstvu. Posebnost ovog dvoboja je i u tome što će u nedjelju Matjažu Keku utakmica protiv Slavena biti 200. na klupi Rijeke u HNL-u.

Kada tako dugo opstaneš u sredini gdje je puno mladih domaćih trenera onda je to osobno priznanje, ali i zahvala klubu koji me istrpio. Vjerujem da nas je utakmica u kupu i visoka pobjeda barem malo podignula u pozitivnom razmišljanju. Dolazi dobro organizirana ekipa dobrih indvidualnih kvaliteta. Uvijek je Belupo, s trenerom koji je već dugo u HNL-u, kvalitetno igrao protiv Rijeke. Puno toga ovisi o našoj kvaliteti igre. S puno toga sam bio zadovoljan u kupu, ali Belupo je ipak drugi protivnik koji traži od nas maksimum i što se tiče discipline i što se tiče odgovornosti, a prije svega odlučnosti prema naprijed, kaže Kek. 

Što su sve uoči nedjeljnog susreta sa Slaven Belupom rekli Matjaž Kek i Dario Čanađija poslušajte ovdje:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.