Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Zanima nas samo Rudeš, o Salzburgu je zabranjeno razmišljati

21.07.2017.

11:31

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bilo kakva razmišljanja unaprijed ne donose ništa dobroga. Ne razmišljam o nikakvim rotacijama u momčadi, još uvijek smo na početku sezone. Nema govora o zamoru od zgusnutih utakmica, jer ako sada o tome razmišljamo, za mjesec dana ćemo biti nokautirani, kaže Kek.

Između europskih utakmica nogometaše Rijeke očkuju i obveze u domaćem prvenstvu. Prije potpune koncentracije na gostovanje u Salzburgu, sve su misli okrenute sutrašnjem ogledu s novakom u ligi, Rudešom.

Podsjetio je Matjaž Kek na činjenicu da je sutrašnji protivnik, tada još drugoligaš, Bijele namučio u osmini finala kupa prošle sezone, štoviše, drugo poluvrijeme dobio s 3:0. Najavio je Kek u predstojećim obvezama veća očekivanja od igrača koji su u posljednje vrijeme manje nastupali te nabrojio brojne kadrovske probleme, izostanak Bradarića zbog crvenog kartona te izostanke ozlijeđenih Prskala i Vešovića uoči sutrašnjeg, u ovom trenutku najvažnijeg ogleda.

Uz Keka sraz s Rudešom najavio je i središnji branič Josip Elez.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.