Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Želimo mi biti ti koji će ući u finale

03.04.2018.

16:49

Autor: Ivan Ribarić

Matjaž Kek, Srđan Grahovac i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Matjaž Kek, Srđan Grahovac i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Foto: - / -

Kad je izašao ždrijeb, bilo je jasno da nas čeka natježi mogući protivnik. Znamo što znači Dinamo u Maksimiru, ali ovo je jedna eliminacijska utakmica u kojoj mi tražimo prolazak. Želimo biti ta ekipa koja će ući u finale, ističe Kek.

Nogometaši Rijeke, nakon nastavka niza neporaženosti na Poljudu, sutra u Zagrebu igraju polufinalnu utakmicu Hrvatskog kupa protiv Dinama. Iako su Bijeli nerijetko loše prolazili kada su u pitanju utakmice na Maksimiru, optimizma u riječkim redovima nimalo ne nedostaje.

Trener Bijelih Matjaž Kek želi prolaz u finale Kupa bez obzira na koji način do njega stigao.

Kad je izašao ždrijeb, bilo je jasno da nas čeka natježi mogući protivnik. Znamo što znači Dinamo u Maksimiru, ali ovo je jedna eliminacijska utakmica u kojoj mi tražimo prolazak. Želimo biti ta ekipa koja će ući u finale. U sastavu neće biti Čolaka i Prskala, a zbog viroze je za sada upitan i Sluga, rekao je Kek.

U ime svlačionice, novinarima se obratio Srđan Grahovac, koji će prvi puta u dresu Rijeke zaigrati na Maksimiru.

Mislim da između momčadi nema velikih nepoznanica, jedino što može napraviti razliku su neke taktičke nijanse o kojima će odlučivati treneri. Cilj je da uđemo u finale, i napravit ćemo sve da to i postignemo, rekao je Grahovac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.