Hrvatski radio

Radio Rijeka

Klasnić: Dolazak na Kantridu? Ne!

29.05.2013.

10:12

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ništa posebno, zahvalio sam se na pozivu, rekao je Klasnić o kratkom razgovoru s Juričićem.

Najveća zvijezda sinoćnje humanitarnog spektakla bio je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić. Svaki njegov potez gledatelji su nagrađivali pljeskom. S dva je gola po tko zna koji put potvrdio urođeni golgeterski instinkt. Bez razmišljanja odazvao se pozivu i iz Njemačke u Rijeku došao odigrati 90 humanitarnih minuta. Lijepa gesta.

Ja bih rekao da je bila lijepa gesta Riječana koji su mi pružili podršku kada sam bio bolestan. Kada sam dobio poziv nisam dvoumio, odmah sam potvrdio svoj dolazak. Drago mi je da se odazvalo puno ljudi i hvala im što su došli, kazivao je Klasnić po izlasku iz svlačionice.

Pozornost sviju izazvao je njegov kratki razgovor sa sportskim direktorom bijelih Srećkom Juričićem uoči susreta.

Ništa posebno, zahvalio sam se na pozivu, rekao je Klasnić te još jednom demantirao sva nagađanja odgovorivši na pitanje o mogućem dolasku na Kantridu s kratkim i odlučnim: "Ne!".

Killer u bijelom dresu očito neće zaigrati, ali će se i iduće godine, pozovu li ga, ponovno odazvati i zaigrati podno stijena u humanitarnoj utakmici.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.