Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kulušić sutra dolazi u Rijeku?

09.02.2017.

15:36

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prije nekoliko dana objavljena vijest kako su u riječkom prvoligašu u pregovorima s Antom Kulušićem, danas je dobila nastavak. Pregovori su privedeni kraju, i to uspješno. Novih informacija oko transfera Nikice Jelavića zasada nema.

Nikica Jelavić stavio je potpis na raskid ugovora sa svojim sadašnjim klubom, no kineski drugoligaš još  uvijek nije poslao povratnu dokumentaciju. Neslužbeno, u riječkom će prvoligašu pričekati još dan ili dva te se, odluče li se tako, okrenuti nekoj drugoj varijanti.  I dok javnost iščekuje rasplet situacije oko Jelavićevog transfera, na Rujevici su pred rješenjem važnog probelema nastalog ozljedom Darija Župarića.

Prema još uvije neslužbenim informacijama, sve je dogovoreno s 30-godišnjim Antom Kulušićem, donedavno središnjim braničem turskog prvoligaša Genclerbirligija. Kulušić bi sutra trebao doći u Rijeku, obaviti liječnički pregled i staviti potpis na ugovor, detalji kojeg nisu poznati. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.