Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kup: Gorica i Rijeka igraju u studenom

09.10.2017.

16:46

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HNK Gorica i HNK Rijeka sporazumno su HNS-u uputili zahtjev za odgodom susreta osmine finala domaćeg kupa. Odgovor je stigao ekspresno i ogled će se igrati u idućoj reprezentativnoj stanci, 14. studenog.

Dosta se bure podiglo oko odgode susreta osmine finala domaćeg kupa između Novigrada i Dinama, koji će se umjesto 25. ovoga mjeseca igrati šest dana kasnije. Odluka, iako legitimna, uz nemušto obrazloženje o interesu nosioca TV prava, ne bi toliko pobudila pozornost javnosti da tom odgodom Modri nisu dobili nekoliko dana odmora više uoči derbija u Maksimiru u odnosu na Rijeku, a koji je na rasporedu 28. ovog mjeseca.

Očito poučeni tim primjerom, i na Rujevici su zatražili odgodu svog dvoboja osmine finala. Sporazumno s domaćinom tog susreta Goricom, uputili su zahtjev za odgodom. Vjerojatno zbog interesa hrvatskog nogometa, odgovor zaista nije trebalo dugo čekati. Rijeka će tako na gostovanje u Veliku Goricu 14. studenog. Početak je u 13 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.