Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lijevi bočni napadač Felipe Pires na posudbi u NK Rijeci

12.02.2020.

15:16

Autor: Vladimir Jurić

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Brazilski lijevi bočni napadač, 24-godišnji Felipe Pires u srijedu je predstavljen novinarima na stadionu HNK Rijeke. Treći Brazilac u riječkim redovima došao je na posudbu iz njemačkog Hoffenhaima, a Rijeka će na kraju posube, koja ističe na ljeto, moći otkupiti brazilčev ugovor.

Novog igrača u bijelim redovima predstavio je pomoćnik sporstkog direktora Ivan Mance, koji je istaknuo odličnu suradnju s njemačkim prvoligašem Hoffenhaimom.

Brazilac je iznikao iz omladinske škole Red Bull Salzburga, a nakon toga je igrao za Austriju iz Beča upravo protiv Rijeke u dvije utakmice skupne faze Europske lige.

Potom je prešao u njemačkog prvoligaša Hoffenhaim, gdje se nije naigrao, već bio na više posudbi u brazilskim klubovima.

U Rijeku dolazi nakon povrede te očekuje da će pomoći klubu. U donošenju odluke da dođe u Rijeku puno mu je pomogla priča Andreja Kramarića o njegovim danima u Rijeci i odličnoj atmosferi u ekipi.

Felipe Pires će svoj prvi nastup za bijele imati za dva kola, točnije 22. veljače kada na Rujevicu stiže Osijek. Poslušajte izjavu:

Prvi dojmovi Felipea Piresa, pripremio Vladimir Jurić

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.