Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lovro Paparić ostaje u Primorju još najmanje dvije godine

25.05.2020.

13:30

Autor: Ivan Ribarić

Samir Barać i Lovro Paparić (Foto: HRT)

Samir Barać i Lovro Paparić (Foto: HRT)

Foto: - / -

Zadnjih par godina bilo je dosta uspona i padova, ali drago mi je da sam, bez obzira na tešku situaciju, bio član Primorja. Stvorili smo određene temelje na kojima gradimo ovu ekipu, i nadam se da ćemo u iduće dvije godine ostvariti neke zapažene rezultate, ističe Paparić.

Vaterpolisti Primorja dobili su značajno unutarnje pojačanje za iduće dvije godine. Nakon što su prošle sezone nove ugovore potpisali Fran Čubranić i Tin Brubnjak, vjernost Primorju na najmanje još dvije sezone obećao je i talentirani Lovro Paparić.

Drago mi je da smo produženjem ugovora stvorili povjerenje u kojem Lovro može i dalje napredovati te vjerujem doći i do više razine, a tu prije svega mislim na hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju. Nama kao klubu ovaj potpis puno znači zato što želimo zadržati svoje mlade igrače, a ne postati vaterpolo škola za druge klubove, ističe predsjednik Primorja Samir Barać.

Kompletne izjave Samira Baraća i Lovre Paparića poslušajte ovdje:

Lovro Paparić još dvije godine u Primorju, pripremio Ivan Ribarić

Samir Barać i Lovro Paparić (Foto: HRT)

Samir Barać i Lovro Paparić (Foto: HRT)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.