Hrvatski radio

Radio Rijeka

16:33 / 31.03.2017.

Autor: Ivan Ribarić

Mance: Drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Što se tiče naših "dobrih vila", naših navijača, ovim putem bi im se još jednom zahvalili na podršci i dodatnoj snazi koju već godinama daju igračima na putu do pobjeda. Drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju, ali razumijem jer Rijeka je ipak najbolje od svega, rekao je Mance.

Iako je do velikog proljetnog derbija između Rijeke i Dinama ostalo više od tjedan dana, iz Maksimira su prema Rujevici već počele letjeti "otrovne strelice". Tako je sportski direktor Modrih Romeo Jozak na redovnoj konferenciji uoči susreta Dinama i Osijeka, ničim izazvan, počeo dijeliti "dobronamjerne" savjete upravi Rijeke o tome kako nema potrebe povećavati kapacitet Rujevice zbog Lige prvaka jer će tamo završiti Dinamo:

U vrijeme prijelaznog roka bili su sigurni u naslov, ali sad su malo povukli "ručnu kočnicu". Uostalom, vidjeli ste da su ih dobre vile nosile u zadnjih nekoliko kola kad su zabijali pogotke u zadnjoj ili predzadnjoj minuti, istaknuo je Jozak.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor s Rujevice. Oglasio se zamjenik sportskog direktora Ivan Mance te poručio:

Hvala gospodinu Romeu Jozaku i Dinamu što svako toliko svojim izjavama dodatno motiviraju naše igrače i navijače, te nam daju dodatnu snagu za ostanak na vrhu ljestvice. Ipak, drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju, ali razumijem jer Rijeka je ipak najbolje od svega. Što se tiče naših "dobrih vila", naših navijača, ovim putem bismo im se još jednom zahvalili na bezrezervnoj podršci i dodatnoj snazi koju već godinama daju igračima na putu do pobjeda. Siguran sam da će nas te iste "dobre vile" bodriti i u Vinkovcima.

Inače, istočna tribina stadiona HNK Rijeka izgrađena je 2015. godine i na istoj se nalazi Armada, zaključio je Mance.

Napetost uoči ključne utakmice ovoga proljeća već se osjeti te je pred nama, prema svemu sudeći, jako zanimljiv tjedan uoči derbija na Rujevici.