Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mance: Drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju

31.03.2017.

16:33

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Što se tiče naših "dobrih vila", naših navijača, ovim putem bi im se još jednom zahvalili na podršci i dodatnoj snazi koju već godinama daju igračima na putu do pobjeda. Drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju, ali razumijem jer Rijeka je ipak najbolje od svega, rekao je Mance.

Iako je do velikog proljetnog derbija između Rijeke i Dinama ostalo više od tjedan dana, iz Maksimira su prema Rujevici već počele letjeti "otrovne strelice". Tako je sportski direktor Modrih Romeo Jozak na redovnoj konferenciji uoči susreta Dinama i Osijeka, ničim izazvan, počeo dijeliti "dobronamjerne" savjete upravi Rijeke o tome kako nema potrebe povećavati kapacitet Rujevice zbog Lige prvaka jer će tamo završiti Dinamo:

U vrijeme prijelaznog roka bili su sigurni u naslov, ali sad su malo povukli "ručnu kočnicu". Uostalom, vidjeli ste da su ih dobre vile nosile u zadnjih nekoliko kola kad su zabijali pogotke u zadnjoj ili predzadnjoj minuti, istaknuo je Jozak.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor s Rujevice. Oglasio se zamjenik sportskog direktora Ivan Mance te poručio:

Hvala gospodinu Romeu Jozaku i Dinamu što svako toliko svojim izjavama dodatno motiviraju naše igrače i navijače, te nam daju dodatnu snagu za ostanak na vrhu ljestvice. Ipak, drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju, ali razumijem jer Rijeka je ipak najbolje od svega. Što se tiče naših "dobrih vila", naših navijača, ovim putem bismo im se još jednom zahvalili na bezrezervnoj podršci i dodatnoj snazi koju već godinama daju igračima na putu do pobjeda. Siguran sam da će nas te iste "dobre vile" bodriti i u Vinkovcima.

Inače, istočna tribina stadiona HNK Rijeka izgrađena je 2015. godine i na istoj se nalazi Armada, zaključio je Mance.

Napetost uoči ključne utakmice ovoga proljeća već se osjeti te je pred nama, prema svemu sudeći, jako zanimljiv tjedan uoči derbija na Rujevici.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.