Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mance: Ofenzivno smo jaki, ali ako se pojavi netko zanimljiv, reagirat ćemo

09.02.2017.

16:26

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Stigla je i službena potvrda, Nikica Jelavić unatoč obostranoj želji, ovoga proljeća neće predvoditi napad prvoplasirane momčadi lige. Njegov sadašnji klub Beijing Renhe se predomislio i stopirao njegov odlazak.

Pokazala se na primjeru Nikice Jelavića sva nepredvidljivost nogometa, ona izvan travnjaka. Iako se činilo kako će transfer uspješno biti priveden kraju, nažalost, ishod je sasvim drugačijeg karaktera. I to unatoč obostranoj želji.

Da, od ovoga posla neće biti ništa. Vlasnici kineskog kluba su se predomislili i naložili Nikici da se vrati u Kinu. Raskid ugovora nije uspio dogovoriti i vjerojatno će karijeru nastaviti u nekom drugom tamošnjem klubu koji će preuzeti na sebe njegova primanja, rekao je zamjenik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance.

Postizanjem dogovora sa središnjim braničem Antom Kulušićem, a sudeći prema Manceovim riječima, prijelazni bi rok za Bijele mogao biti završen.

Kao što svi znaju, naša ofenzivan linija je i bez pojačanja jaka i moćna, vjerojatno i naša najjača snaga i stoga nismo u nekoj paničnoj potrazi za napadačem. Ali ako se pojavi neko dobro rješenje, sigurno ćemo reagirati, rekao je Mance.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.