Hrvatski radio

Radio Rijeka

Marin Polonijo: Želja mi je jednog dana s Rijekom doći do naslova prvaka

24.12.2018.

11:54

Autor: Ivan Ribarić

Marin Polonijo i vratar Al-Aina (Foto: Al-Ain FC)

Marin Polonijo i vratar Al-Aina (Foto: Al-Ain FC)

Foto: - / -

Želja mi je jednog dana vratit se u Rijeku i s klubom osvojiti naslov prvaka. Imao sam priliku s juniorima doći do naslova prvaka, no sad mi je želja to isto napraviti i sa prvom momčadi ako bude prilike u budućnosti, kaže Marin Polonijo, fizioterapeut Al-Aina.

Nogometaši Al-Aina proteklog su vikenda napravili pravi podvig. Nakon tri pobjede i velikog slavlja protiv River Platea u polufinalu, momčad Zorana Mamića u finalu Svjetskog klupskog prvenstva izgubila je od madridskog Reala. Osim Mamića, hrvatske i riječke snage u momčadi Al-Aina branio je i fizioterapeut kluba Marin Polonijo, riječki bodul koji već više od pet godina boravi na Bliskom istoku.

Prije azijske avanture Polonijo je nekoliko godina bio i dio škole nogometa HNK Rijeke, a u svojoj posljednjoj godini prije odlaska u Ujedinjene Arapske Emirate s juniorima Rijeke je osvojio naslov prvaka. Što o velikom uspjehu Al-Aina i željama u budućnosti, te životu u pustinji kaže Marin Polonijo poslušajte ovdje:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.