Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mario Pavelić prvo riječko pojačanje samo dan nakon kraja sezone

20.05.2018.

16:30

Autor: Ivan Ribarić

Foto: HNK Rijeka

Foto: HNK Rijeka

Foto: - / -

Nogometaši Rijeke dobili su prvo igračko pojačanje samo dan nakon završetka prvenstvene sezone. Riječ je o 24-godišnjem desnom beku Mariju Paveliću koji dolazi iz redova bečkog Rapida, a stavio je potpis na trogodišnji ugovor.

Samo dan poslije završetka sezone i pobjede protiv Hajduka u Jadranskom derbiju, Rijeka je službeno objavila dolazak prvog pojačanja za narednu sezonu. Riječ je o 24-godišnjem Mariju Paveliću koji dolazi iz redova bečkog Rapida. Desni bek koji je stavio potpis na trogodišnji ugovor samo je realizacija dogovora koji je postignut još krajem zimskog prijelaznog roka.

Pratio sam Rijeku i njezine rezultate, imao sam priliku gledati utakmicu protiv Salzburga i svidjelo mi se kako je ekipa igrala. Bilo mi je drago kada se pojavio interes Rijeke, pričao sam s Grahovcem, Močinićem i Jelićem i svi su mi rekli samo dobre stvari o Rijeci, rekao je Pavelić za klupske stranice te dodao:

Prvo slijedi period upoznavanja s ekipom i trenerom, a već poznajem Grahovca i Gorgona iz austrijskog prvenstva. Mislim da neće biti problema i da ću se brzo uklopiti. Na meni je da se dokažem na treningu i izborim za svoje mjesto. Ako dobijem priliku, dat ću svoj maksimum. Moja je želja da se borimo za naslov prvaka i igramo što dulje u europskim natjecanjima, zaključio je Pavelić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.