Hrvatski radio

Radio Rijeka

Marjanović: Borba i maksimalno zalaganje su jedini pravi put

10.10.2017.

12:27

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Utakmica protiv Varaždina koji je jedna od najjačih ekipa u ligi je putokaz koji će nas usmjeriti na put koji kazuje da bez borbe i maksimalnog zalaganja nema ništa, kaže trener Zameta Igor Marjanović.

Rukometaši Zameta sutra u trećem kolu Premijer lige u Centru Zamet dočekuju zagrebačku Dubravu. Zamećani su u novu sezonu hrvatskog prvenstva ušli sa pobjedom protiv Varaždina i porazom protiv Gorice na dva vrlo zahtjevna gostovanja. Sada je na redu predstavljanje pred domaćom publikom u ligi u kojoj su svi pobjedivi.

Trener prve ekipe Igor Marjanović kaže kako nije još sve posloženo, ali da je utakmica i pobjeda protiv Varaždina pokazala put kojim treba ići.

Pristup i način igre koji ja želim je taj da se sve greške daju ispraviti ako si željan pobjede te ako si tu jedan za drugoga. Ovo je ekipni sport u kojem ja ne priznajem individualce u svojoj momčadi. Utakmica protiv Varaždina koji je jedna od najjačih ekipa u ligi je putokaz koji će nas usmjeriti na put koji kazuje da bez borbe i maksimalnog zalaganja nema ništa, kaže Marjanović.

Kapetan momčadi Matija Golik vjeruje da uz maksimalno zalaganje i borbu do kraja Zamet ima šanse protiv svih ekipa u ligi.

Mislim da je liga jako izjednačena, sve su to mlade ekipe kao i mi. Kad su borba i želja prisutni rezultat nikad neće izostati. Tome se isto nadam i sutra protiv Dubrave, kaže Golik.

Utakmica protiv Dubrave igra se sutra na Zametu s početkom u 18 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.