Hrvatski radio

Radio Rijeka

Matic Črnic novi igrač Bijelih

26.08.2016.

17:27

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prekrasno je kada potpišeš za najveći klub u Hrvatskoj. Imao sam ponude iz Engleske i Njemačke, ali Rijeka je za mene iskorak u karijeri, a u budućnosti možda i stanica prema najvećim europskim klubovima, rekao je Črnic nakon potpisa ugovora.

Trajalo je duže od planiranog, ali je transfer uspješno priveden kraju. Jutros još neslužbena informacija tijekom poslijepodneva dobila je svoju službenu potvrdu. Matic Črnic je nakon obavljenog liječničkog pregleda stavio potpis na trogodišnji ugovor s Rijekom. Njegov dosadašnji klub, slovenski prvoligaš Domžale, odugovlačili su sa zaključenjem dogovora nadajući se unosnijoj ponudi. Presudila je velika želja igrača. 


Imao sam ponude iz Engleske i Njemačke, ali Rijeka je za mene iskorak u karijeri, a u budućnosti možda i stanica prema najvećim europskim klubovima, potvrdio je 24-godišnji ofenzivac interes nekih financijski daleko moćnijih klubova.

Prekrasno je kada potpišeš za najveći klub u Hrvatskoj, izjavio je Crnič za klupske internet stranice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.