Hrvatski radio

Radio Rijeka

Matjaž Kek stavio potpis na novi trogodišnji ugovor s Rijekom

30.06.2017.

14:39

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Trener Bijelih Matjaž Kek prema svemu sudeći srpanj ipak neće dočekati kao slobodan trener. Slovenac je navodno prije odlaska u Kranjsku Goru stavio potpis na novi trogodišnji ugovor koji stupa na snagu 1. srpnja.

I dok se riječka momčad priprema za posljednji pripremni susret prije povratka na Kvarner, na Rujevici je po svemu sudeći napokon okončana priča o produženju ugovora Matjaža Keka. Trener Bijelih navodno je prije odlaska na pripreme u Kranjsku Goru stavio potpis na novi trogodišnji ugovor koji će stupiti na snagu sutra, prvoga srpnja.

Iako se nagađalo kako će Kek postati slobodan trener budući da mu danas u ponoć istječe ugovorna obveza s riječkim prvoligašem izgleda da će Slovenac i dalje ostati na čelu stručnog stožera. Službena potvrda trebala bi se dogoditi na skorašnjoj javnoj tribini koja bi se trebala održati između dvije europske utakmice. Na toj tribini bit će predstavljeni i novi dresovi kao i nova poslovna strategija u idućih pet godina. 

Što o novom ugovoru Matjaža Keka i skorašnjoj javnoj tribini na kojoj će sve dobiti i službenu potvrdu kaže predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković poslušajte ovdje:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.