Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mišković: Članovi kluba izjasnit će se žele li ovo vodstvo i predsjednika

05.12.2017.

13:50

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sljedeća tri dana osam tisuća članova kluba, izuzev djece, izjasnit će se kroz anketu žele li da Rijeka nastavi s ovim klupskim vodstvom i sa mnom kao predsjednikom ili ne žele. Objavit ćemo rezultate i vidjeti, rekao je Mišković.

Sat vremena trajalo je obraćanje javnosti predsjednika riječkog prvoligaša Damira Miškovića. Iznio je Mišković svoj plan i program za financiranje sporta, a posebno nogometa, dobivanjem dijela sredstava od kladionica, turističke pristojbe, TV prava te kroz razne olakšice.

Ponovio je još jednom kako je imao svog kandidata za prvog čovjeka hrvatskog nogometa te kako on osobno, odnosno HNK Rijeka, u predstojećim izborima za predsjednika HNS-a neće podržati nijednog od dvojice službenih kandidata.

U završnoj je fazi promjena vlasničke strukture kluba. Do kraja prosinca Mišković bi trebao postati 70-postotni vlasnik kluba. Odgovorio je i na pitanje ostaje li na čelnome mjestu kluba bez obzira na promjenu vlasničke strukture, a s obzirom na posljednja zbivanja i neslužbenu najavu odstupanja. O tome će se u iduća tri dana izjašnjavati članovi kluba, njih osam tisuća, a na osnovu rezultata izjašnjavanja, Mišković će donijeti odluku.

Integralnu verziju konferencije za novinare možete poslušati u nastavku:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.