Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mišković: Nastavljamo istim putem s istom ekipom

03.07.2017.

16:57

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uspjeli smo se dogovoriti s igračima (Bradarić, Vešović, Ristovski) da ostanemo svi na okupu barem do kraja kolovoza i pokušamo ostvariti svoj san - Ligu prvaka, rekao je Mišković. Kek i Juričić potpisali ugovore na tri godine.

Iako se o novome ugovoru trenera Bijelih Matjaža Keka znalo već nekoliko dana, danas je pred novinare zajedno sa Kekom i sportskim direktorom Srećkom Juričićem izašao predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković i službeno potvrdio nastavak suradnje s već uigranim timom.

Pritisak javnosti bio je velik, ali mi smo se već prije dosta vremena dogovorili i sa Srećkom i sa Matjažom. Njih dvojicu službeno ćemo predstaviti i na otvorenoj tribini negdje u srpnju kada ćemo također predstaviti i nove dresove te novu poslovnu strategiju za idućih pet godina, započeo je Mišković.

Ove godine trebat ćemo još više raditi da bi se održali na razini na kojoj smo sada. Vjerujem da ćemo u tome imati i podršku svih onih kojima je Rijeka u srcu, vidimo da pretplate idu u velikom broju i nadam se da će se tako i nastaviti. Uspjeli smo se dogovoriti s igračima (Bradarić, Vešović, Ristovski) da ostanemo svi na okupu barem do kraja kolovoza i pokušamo ostvariti svoj san, Ligu prvaka, zaključio je Mišković.

Sportski direktor Srećko Juričić najavio je kako bi se u idućim danima trebalo riješiti pitanje onih igrača koji će završiti na posudbama u drugim klubovima:

Zadovoljan sam ukazanim povjerenjem, ali nema stajanja jer je pred nama puno posla. Ekipa se u isto vrijeme i sprema i slaže i to nije lako pratiti ali učinit ćemo sve da još jedan rok odradimo najbolje što možemo, rekao je Juričić.

Matjaž Kek bio je ponosan na ono što je klub napravio otkada je on na kormilu stručnog stožera: Drago mi je da smo napravili iskorak i da je klub postao ime u hrvatskom nogometu. Imao sam čast biti tu u onom trenutku kada su se ostvarili snovi svih generacija koji vole Rijeku i zbog toga sam najsretniji. Život teče dalje, letvica očekivanja je postavljena visoko i moramo raditi. Bit će interesantno, Rijeka će sigurno biti u mislima svim protivnicima, rekao je Kek.

Što su sve još rekli Mišković, Juričić i Kek poslušajte ovdje:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.