Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mišković novi predsjednik Udruge prvoligaša?

12.06.2013.

19:37

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema neslužbenim informacijama, na čelo udruge koja skrbi o domaćem ligaškom natjecanju bit će izabran predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković.

Dvije su točke dnevnog reda koje pobuđuju posebnu pozornost na sutrašnjoj sjednici Udruge prvoligaša. Izbor novog predsjednika koji će na čelu Udruge zamijeniti iznenada preminulog Roberta Komena i ždrijeb za slijedeću ligašku natjecateljsku sezonu.

Prema neslužbenim informacijama, na čelo udruge koja skrbi o domaćem ligaškom natjecanju bit će izabran predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković.  Za naše domaće nogometne prilike gotovo nestvarno zvuči informacija kako će, ne dođe li do obrata u zadnjem trenutku, na tu funkciju biti izabran jednoglasno kao rješenje prihvatljivo svim pa i dvjema glavnim strujama u HNL-u.  Mišković će, kao predsjednik udruge, automatizmom postati i dopredsjednik HNS-a.

Sutra će biti poznat i raspored odigravanja svih 36 kola koliko nas očekuje u novom prvenstvu. HNK Rijeku će na sutrašnjoj sjednici predstavljati sportski direktor Srećko Juričić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.