Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mišković: Ovo je grom iz vedra neba

22.10.2013.

11:29

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od delegata utakmice s Betisom dobili smo same pohvale i ovo je za nas grom iz vedra neba. Očito nas je netko drugi prijavio. Još ne znamo tko, ali poslat ćemo upit UEFA-i, rekao je Mišković.

Iz Nigerije se oglasio predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković. Za njim je nakon kazne iz Nyona besana noć.

Iznenađeni smo ovom kaznom. Atmosfera na utakmici s Betisom bile je sjajna. Od delegata utakmice dobili smo same pohvale i ovo je za nas grom iz vedra neba. Očito nas je netko drugi prijavio. Još ne znamo tko, ali poslat ćemo upit UEFA-i. U suradnji s Armadom dokazat ćemo da nije riječ o nikakvim fašističkim simbolima. Uvjeren sam da ćemo u tome uspjeti, komentirao je Mišković najnoviju "čestitku" krovne europske nogometne organizacije.

Buru koja se podigla oko oduzimanja pretplata nije želio komentirati, kratko je tek poručio.

Klub nikome nije slao nikakve popise niti je koga prijavio, rekao je Mišković te ljutito nastavio.

Šokiran sam pokušajima, za koje svi  znamo s kojih strana dolaze, da se ovakve situacije, širenjem laži po raznim društvenim mrežama, koriste za ocrnjivanje kluba i stvaranje privida o svađi s navijačima. Mi vjerujemo našim navijačima, mi smo jedno tijelo. Za sve one koji već dugo vremena pokušavaju srušiti ovaj ambijent koji imamo u Rijeci, kojima ne odgovara jaka Rijeka i pokušavaju omalovažiti naše rezultate, imam poruku: Igramo na tri fronta, infrastruktura buja, atmosfera na utakmicama na Kantridi je sjajna. Možemo biti samo bolji, završio je Mišković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.