Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mišković: Ponosan sam što sam Riječanin!

03.10.2013.

22:46

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ponosan sam na momčad i stručni stožer. Ponosan sam na navijače, s Kantride je zahvaljujući i njima u svijet otišla prekrasna slika, rekao je Mišković poslije utakmice s Betisom.

Predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković susret protiv Betisa nije gledao iz svečane lože. Zbog poslovnih obaveza, novi je uspjeh Bijele momčadi pratio u Nigeriji putem malog ekrana.

Pokazali smo večeras još jednom da se ravnopravno možemo nositi i s europskim ekipama. Betis je imao veći posjed lopte, ali nisu stvarali prave prilike. Dojma sam da smo mi bili bliži trobodu. Vidjelo se i u ovoj utakmici da se do dobrog rezultata u Europi ne može doći bez zalaganja i puno trke tijekom svih 90 minuta. Dokazali smo da nismo do skupne faze došli slučajno i da utakmica u Stuttgartu nije bila slučajnost, kazivao je zadovoljni Mišković te na kraju podvukao:

Ponosan sam na momčad i stručni stožer. Ponosan sam na navijače, s Kantride je zahvaljujući  i njima u svijet otišla prekrasna slika. Ponosan sam što sam Riječanin, završio je Mišković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.