Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mišković: Riječ je o nastavku suradnje započete ove zime

27.09.2016.

18:03

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječ je o poslovno - sportskom sastanku. I nije ovo nikakav početak, već nastavak suradnje započete ove zime za koju sam uvjeren da će u narednom razdoblju dobiti i konkretne obrise, rekao je Mišković.

I dok je fokus javnosti usmjeren na sjajne igre riječke momčadi u posljednjim utakmicama nakon kojih navijači na Kvarneru s punim pravom vjeruju kako je napokon “to ta sezona”, zanimljiv se sastanak odvio u Dubaiju. Sastali su se predsjednici dvaju klubova, Damir Mišković te njegov domaćin, prvi čovjek  tamošnjeg prvoligaša Al Nasra Humaid Al Tayer. Sudeći po ostalim sudionicima, nije bilo riječi samo o nogometu i suradnji iz,eđu klubova. Jer kako drugačije objasniti nazočnost Marwana Al-Marria člana izvršnog odbora Al Nasr Investmenta te Ahmeda Hashim Khoorija, potpredsjednika zrakoplovne kompanije Emirates.

Da, ovo je bio poslovno-sportski sastanak. I nije ovo nikakav početak, već nastavak suradnje započete ove zime. Pokazalo se da je odluka da zimske pripreme odradimo ovdje u Dubaiju bio odličan potez. Prepoznati smo kao projekt zanimljiv poslovnim ljudima iz ovoga dijela svijeta i vjerujem da će u narednom razdoblju ova suradnja dobiti i konkretne obrise, rekao je Mišković koji je Al Nasr posjetio u pratnji bivšeg nogometaša Rijeke i Pomorca Nikice Gaćeše, Riječanina s poslovnim kontaktima u tom dijelu svijeta.

Zanimljivo zvuči i najava o skorom posjetu delegacije iz Ujedinjenih arapskih Emirata Rijeci.

Naravno da smo pozvali naše domaćine da posjete Rijeku i naš kraj. Mislim da je najbolje da se sami uvjere u sve potencijale kojima raspolažemo, kratak je i zagonetan bio Mišković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.