Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mladi vratar Nevistić novi član bijelih

24.06.2015.

11:52

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sve je super i teško mogu zamisliti da mi može biti bolje nego što mi je sada. Nema mjesta gdje bi radije bio, nego ovdje, rekao je Nevistić.

Momčadi se na pripremama u Kranjskoj gori priključio mladi vratar Ivan Nevistić. Nakon što je stavio potpis na četverogodišnji ugovor, jutros je odradio i prvi trening sa svojom novom ekipom.

Svi su me ovdje sjajno primili, tu je dosta igrača iz Osijeka i sve je super i teško mogu zamisliti da mi može biti bolje nego što mi je sada. Nema mjesta gdje bi radije bio, nego ovdje. Meni je cilj jednoga dana biti prvi vratar Rijeke, a nakon toga i nešto više. Poziv s Kantride mi jako imponira. Povjerenje struke koje sam dobio treba opravdati. Radom ću pokazati zašto sam danas tu, rekao je Nevistić.

Riječ je o jednom od darovitijih mladih hrvatskih vratara, koji je na Kantridu stigao iz Gradskog vrta bez odštete, plaćena je tek naknada za razvoj mladog igrača prema pravilima FIFA-e i HNS-a. Mladi je reprezentativac, selekcije U-17, a u Rijeci će biti priključen drugoj momčadi.

Jutarnji trening uoči današnjeg ogleda s Triglavom u Kranju, po posebnom su režimu, izdvojeno od ostatka momčadi pod budnim okom Uga Maranze, odradili Tomečak i Roshi. Nije riječ o ozbiljnijim zdravstvenim problemima, obojica su osjetili lakše zateznje mišića zadnje lože. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.