Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na Kantridi odustali od Kolumbijca?

31.01.2015.

12:47

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Kantridi su, kako sada stvari stoje, odustali od angažmana 23-godišnjeg kolumbijskog napadača Valencie . Neslužbeno, svoj su dio "posla", kao i toliko puta do sada, odradili zastupnici.

Prijelazni rok koji je u tijeku pokazao je svu zanimljivost i nepredvidljivost često i nepisanih kupoprodajnih zakonitosti nogometnog tržišta. Iako se prije samo dan ili dva činilo kako Kolumbijca Josea Adolfa Valenciu od potpisa s Bijelima dijele samo formalnosti, subotnje jutro iznjedrilo je negativan rasplet cijele priče.

Na Kantridi su, kako sada stvari stoje, odustali od angažmana  23-godišnjeg napadača. Neslužbeno, svoj su dio "posla", kao i toliko puta do sada, odradili zastupnici. Iako je igrač izrazio neskrivenu želju za nastavkom karijere u Rijeci, njegovi zastupnici su stalnim zahtjevima za mijenjanjem već ranije dogovorenih uvjeta ugovora, transfer  na kraju učinili praktički neizvedivim.

Oprobana  metoda, praktički ucjena, po kojoj je "igrač već tu, a i mediji su objavili da je blizu potpisa" i kojom se klub stavlja u lošiju pregovaračku poziciju, ovaj put nije dala rezultata. Slaba je to utjeha Riječanima koji su bili prisiljeni odustati od, činilo se u jednom trenutku sigurnog angažmana zanimljivog napadača. S obzirom na nepredvidljivost  ovozimskog prijelaznog roka, ne treba isključiti niti još jedan nagli obrat u slijedećih nekoliko sati. Iako su izgledi za to samo teoretski.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.