Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na pomolu i prvi dolazak ove zime

21.12.2015.

18:38

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Popis ulaznih transfera ove bi zime, prema neslužbenim informacijama, mogao otvoriti 25-godišnji Crnogorac Asmir Kajević. Riječ je o veznom igraču koji je posljednje tri sezone proveo u švicarskom prvoligašu Zurichu.

Iako je službeni početak prijelaznog roka još relativno daleko, na Rujevici je po tom pitanju poprilično živo. Nakon najava odlazaka Moisesa i Jugovića, na pomolu je i prvi dolazak. Popis ulaznih transfera ove bi zime, prema neslužbenim informacijama, mogao otvoriti 25-godišnji Crnogorac Asmir Kajević.

Riječ je o veznom igraču koji je posljednje tri sezone proveo u švicarskom prvoligašu Zurichu. Od ljeta ove godine, Kajević je bio bez kluba nakon što mu je zbog "menadžerskih igara" propao već dogovoren transfer. Riješivši pravne probleme, u Rijeku bivši U21- reprezentativac dolazi kao slobodan igrač.

U riječkom prvoligašu službenih komentara nema. Tek neslužbeno, riječ je o igraču čija su financijska potraživanja u želji da se nakon stanke napokon posveti nogometu, a možda i približi reprezentativnom dresu, skromna. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.