Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na pomolu i prvi dolazak ovoga ljeta?

11.06.2017.

11:40

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U završnu su fazu dovedeni višetjedni pregovori između Rijeke i Slaven Belupa oko transfera Brazilca Hebera. Sve bi vjerojatno već odavno bilo riješeno da u Koprivnici nisu izvjesili visok odštetni zahtjev i za usluge 26-godišnjeg ofenzivca zatražili 600 tisuća eura.

Kada je riječ o prijelaznom roku na Rujevici, fokus javnosti proteklih je dana bio usmjeren na brojne potencijalne odlaske. I dok još nitko i službeno nije napustio bijelu svlačionicu, na pomolu je prvi dolazak.

U završnu su fazu dovedeni višetjedni pregovori između Rijeke i Slaven Belupa oko transfera Brazilca Hebera. Jedan od upečatljivijih Kopićevih igrača i strijelac deset pogodaka u protekloj sezoni zapeo je za oko struci riječkog prvoligaša. I sve bi vjerojatno već odavno bilo riješeno da u Koprivnici nisu izvjesili visok odštetni zahtjev. Za transfer 26-godišnjeg ofenzivca zatražili su 600 tisuća eura, kasnije svoje zahtjeve sveli u okvire prihvatljivog, pa opet promijenili mišljenje...

Kako je uspješno okončanje pregovora obostran interes, za vjerovati je da će se pronaći kompromisno rješenje, odnosno objema stranama prihvatljiv iznos odštete i da će se Heber pridružiti Bijelima već prvih dana priprema.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.