Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tko su najbolji riječki sportaši?

26.05.2022.

10:58

Autor: Josip Krmpotić

najbolji riječki sportaši

najbolji riječki sportaši

Foto: Josip Krmpotić / Radio Rijeka

U izuzetnom ambijentu Trsatske gradine sinoć, 25.svibnja, održano je proglašenje najboljih sportaša Grada Rijeke za 2021. godinu u izboru Riječkog sportskog saveza.

Najboljima su proglašeni Ela Znaor, kickboksačica "Sušaka", karate majstor Boran Berak, a kao ekipa kuglačice "Mlake" i nogometaši "Rijeke".


Priznanja su uručena i kadetima i juniorima, a uručena je i jedna posebna nagrada za dugogodišnji doprinos razvoju sporta u Gradu Rijeci. Došla je, apsolutno zasluženo, u ruke čovjeka čije je ime zidano u temelje kuglačkog kluba "Mlaka", radi se o jednom i jedinom Loresu Agotiću.


Lores nam je na Trsatu rekao više o vremenu prošlom i budućem te trenutnim dojmovima nakon uručenja posebno mu drage nagrade. Poslušajte emisiju:

emisija Leksikon

Lores Agotić, naš Josip Krmpotić i Marko Filipović

Lores Agotić, naš Josip Krmpotić i Marko Filipović

Foto: - / sportcom.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Leksikon

Ne stane nam sve u informativne emisije dana, pa zato u Leksikonu svakog dana između 17 i 18 sati emitiramo nekoliko razgovora ili reportaža o aktualnim događajima u našem kraju. Između njih - dobra glazba!

Poslušajte u Slušaonici