Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na riječkom Korzu: kojim sportom se mogu i želim baviti?!

13.09.2017.

09:28

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na riječkome Korzu, od 10 sati do podneva, u organizaciji Zajednice sportova Primorsko-goranske županije i Riječkog sportskog saveza, a u povodu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, bit će održana demonstracija i predstavljanje sportova .

Olimpijska zastava bit će podignuta u 11 sati, a slijedi predstavljanje 19 sportova, sport osoba s invaliditetom, te disc golf, zumba fitness i program za djecu pod nazivom Sportska početnica.

Brojni treneri i voditelji udruga i klubova bit će na rapolaganju za informiranje o pojedinom sportu. U prezentaciju sportova i sportskih aktivnosti uključeno je petstotinjak djece različitih dobnih skupina iz tridesetak sportskih klubova i saveza.

U cilju približavanja sporta djeci i njihovim roditeljima napravljen je univerzalni Vodič za upis djece u sportske klubove, a možete ga pogledati na mrežnim stranicama Riječkog sportskog saveza i Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

O sportovima i klubovima u emisiji "Tris" govorili su tajnik i stručna suradnica Riječkog sportskog saveza, Bojan Sušanj i Orijana Pernjak Grbac, poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.